Ametist Role Play

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Ametist Role Play » Тестовый форум » Хороші холодильники

Хороші холодильники

Сообщений 1 страница 4 из 4

1

Хто може допомогти з вибором гарного холодильника? Хочу собі взяти якісний та надійний холодильник, який мені прослужить довгі роки. Є якісь конкретні варіанти хороших холодильників?

0

2

Bandan написал(а):

Хто може допомогти з вибором гарного холодильника? Хочу собі взяти якісний та надійний холодильник, який мені прослужить довгі роки. Є якісь конкретні варіанти хороших холодильників?

Хороших холодильників зараз величезна кількість, тут швидше питання в тому, який у тебе бюджет? Якісний та надійний холодильник буде коштувати досить дорого, в районі 10 тисяч і більше.

0

3

bimaris написал(а):

Хороших холодильників зараз величезна кількість, тут швидше питання в тому, який у тебе бюджет? Якісний та надійний холодильник буде коштувати досить дорого, в районі 10 тисяч і більше.

Ось близько 10 тисяч гривень я готовий витратити на покупку нового холодильника, але лише за умови, що це буде якісний холодильник. Не хочеться взяти дорогий холодильник, а отримати незрозуміло що.

0

4

Bandan написал(а):

Ось близько 10 тисяч гривень я готовий витратити на покупку нового холодильника, але лише за умови, що це буде якісний холодильник. Не хочеться взяти дорогий холодильник, а отримати незрозуміло що.

Я думаю, який би холодильник за 10 тисяч ти не взяв би, він буде нормальним і швидше за все без будь-яких проблем. Дорогі холодильники за якістю дуже хороші, практично всі моделі.
Раджу тобі подивитися топ 25 холодильників цього року https://blog.foxtrot.com.ua/pobutova-te … brati.html там є холодильники, які підійдуть тобі за ціною, і їх досить багато.
Там розповідається про всі плюси та мінуси холодильників, тому тобі має буде цікаво її почитати, тому що ти збираєшся купувати собі холодильник. Може саме там щось собі і знайдеш.

https://blog.foxtrot.com.ua/wp-content/uploads/2021/03/foto-2-11.jpg

Отредактировано bimaris (2021-11-26 02:55:15)

0

Вы здесь » Ametist Role Play » Тестовый форум » Хороші холодильники